Invitatii hand made

Vrei să-ți surprinzi oaspeții încă de la început? Atunci dă-le vestea că te căsătorești nu oricum… ci cu ajutorul unor invitații speciale, unice, cu ajutorul unor invitații handmade.Te asigur că i vor uimi prin originalitatea și designul lor minunat, deosebit și special. O astfel de invitație nu poate să o creeze oricine. Chiar dacă pare ușor de făcut… nu este deloc. Îți trebuie creativitate.Trebuie să știi să alegi materialele și culorile corecte… și mai ales ai nevoie de timp, de foarte mult timp… Ele nu sunt nici ușor de ales deoarece implică și asta foarte mult timp și trebuie aleasă doar după gustul mirilor, altfel își pierde farmecul. Și să nu uităm de plic… plicul este și el foarte important și trebuie să fie și el, de altfel, original. Va asiguram însă, că printre cele mai frumoase invitații de nuntă sau invitatii de botez sunt invitațiile handmade. Aici puteți găsi invitații la un preț special! Invitațiile le pot face exact după gustul mirilor; simple, elegante, extravagante, romantice sau hazlii.
Invitatia cu tull pentru fetita este una din cele mai apreciate modele ale noastre.Invitatia cu tull roz se poate personaliza in functie de cerintele si preferintele dumneavoastra.
.
Vă doresc mult succes în alegerea celor mai frumoase și unice invitații!
Invitatie de nunta hand made  Invitatii botez buburuza Invitatii de botez strumfiInvitatie botez unicornInvitatie de botez cu poza
Mai multe modele de invitatii de nunta, invitatii botez sau orice modele de invitatii puteti vizualiza pe site-ul