Așa a început totul

Buna, sunt Mihaela – antreprenor de 10 ani de zile.

Ce fac mai exact? Sunt artist si designer grapfic, ajut oamenii sa isi dezvolte afacerile prin intermeniul imaginilor atat prin identitate vizuala (logo, mape, afise, pliante) cat si pe partea de online site-uri, retele sociale. Sunt pasionată de marketing, vânzări și dezvoltare personală motiv pentru care incerc sa țin pasul cu schimbările, cu tehnologia si pot spune ca imi place sa ajut  firmele in dezvoltarea lor.

Am urmat cursurile Universitatii de Vest din Timisoara, Facultatea de Arte Plastice, specializarea Design Grafic si masterul specializarea Grafica Publicitara si de carte motiv pentru care pot să combin ușor partea tehnologică cu partea tradițională.
Originalitate, imaginatie, pasiune, atentia pentru detalii, promptitudine și bun gust, seriozitate sunt câteva dintre calitățile care mă reprezintă ca și designer grafic.

Pasiunea pentru artă am descoperit-o inca din copilărie când pentru mine, o activitate recreațională însemna să stau ore în șir în mijlocul naturii și incercam să transpun pe hârtie peisajele care mi se desfășurau în fața ochilor.

Povestea mea începe cu o zambilă. roz, parfumată, purtând în ea promisiunea unor lumi vrăjite. Fiecare petală, o zână … fiecare frântură de polen desprinzându-se în aer, frântura din acea lume proiectată magic în realitate. Și undeva, un copil privind acest spectacol. Aveam, cred, 3 sau 4 ani iar în mediul familiar din casa străbunicilor, neumbrit de griji viitoare, pândeam deja încet nașterea unei mari pasiuni.

Într-o zi m-am urcat pe un scăunel și am cules cu mâini tremurânde zambila ce se răsfăța într-o vază rubinie. Am așezat-o lângă mine, între hârtii și creioane colorate. Am inceput să desenez. Ce a iesit nu mai știu. Acea primă legătură cu desenul s-a pierdut încet între multe altele. La fel și figura tatălui meu surprizându-mă asupra faptului. Floarea și desenul și-au plătit tributul timpului. În sufletul meu. însă, se aprinsese o mică flacără.

Ani mai tarziu, visam să dau la arte. M-a impiedicat pragmatismul adulților și perimata sintagmă “artiștii mor de foame” . Apoi, un fel bizar al sorții de a se juca cu visele oamenilor. La 12 ani mă vedeam arhitect. Secția de arhitectură a liceului s-a inchis iar pașii mi-au fost îndreptați spre tărâmuri mai “reale” . Patru ani s-au dus printre chimie, biologie, cifre și calcule. Apoi, într-o primăvară, m-am găsit din nou la răscruce de drumuri. 19 ani, viitoare studentă… dar unde? Îmi plimbam pașii pe străzi cochete, înverzite, unde primii vânzători ambulanți își duceau veacul. Și ca într-un vis, am simțit din nou parfum de zambile și toate idealurile îngropate adânc în sufletul meu, au inviat. M-am trezit clipe mai tarziu în fața Facultății de Arte  din Timișoara, și am stiut că soarta mi-a fost decisă.

Curioasă fiind, redescoperind gustul aprins pentru frumos și pentru a compensa anii de reprimare, am studiat design-ul, pictura și desenul.

Odata ce anii au trecut, tranzitia de la copilarie la maturitate a facut posibila transformarea mea ca artist. Dezvoltarea tehnologiei mi-a dat sansa sa-mi descopar o alta pasiune, design-ul grafic cu infinitele lui posibilități.

Acum, îmi trăiesc visul. Și an de an, zambilele proaspăt culese, captive în vechea vază rubinie a străbunicii, îmi amintesc mereu de vechi începuturi.

Serviciile pe care le ofer:
– logo-uri, identitate vizuala (carti de vizita, plicuri,)
– flyere/pliante
– mapa de prezentare
– coperti de carte
– prelucrare fotografica
– bannere
– pagini web
– casete luminoase
– design inscriptionari masini
– cadouri personalizate
– accesorii nunta/botez/invitatii de nunta. invitatii de botez/ invitatii personalizate cu poza mirilor