Cadourile personalizate sunt acele cadouri care transformă chiar și o inimă de gheață într-o inimă de carne… sunt acele cadouri care trezesc emoții… amintiri… zâmbete… și oh câte și mai câte! Ele, cu siguranță aduc multă bucurie persoanei căreia vreți să-i dăruiți cadoul. Un cadou personalizat este mult mai apreciat decât unul clasic, deoarece cadourile personalizate presupun mult mai multă muncă decât acele clasice, în alegerea obiectului perfect iar apoi a picturii perfecte, a pozei perfecte sau a mesajului perfect, a culorii… Ele mai sunt de apreciat, mult mai mult decât acele clasice, deoarece persoana respectivă în momentul în care va zări acel cadou prin casă și va vedea acea pictură, fotografie sau va citii acel mesaj de pe el își va aminti imediat de acea persoană care i-a făcut cadoul. Însă la un cadou clasic, nepersonalizat, persoana căreia i-a fost dăruit cadoul poate uita din partea cui îi este dăruit.
Îmi amintesc că am dăruit acum 3 ani de Crăciun un glob personalizat cu un mesaj drăguț pentru acea persoană… Persoana respectivă mi-a spus, atunci când i-am dăruit cadoul, că sunt prima persoană care i-am dăruit un cadou personalizat! Vă dați seama ce încântată eram, și sunt! De ce?! Pentru că la fiecare sărbătoare a crăciunului persoana respectivă mă sună și îmi spune: ”Miha!!! Mă uit la brăduțul meu și este cel mai special… și știi de ce?! Pentru că printre toate globurile am unul special, unul personalizat, și de altfel, primul cadou personalizat primit vreodată, acel de la tine. Îți mulțumesc încă o dată pentru el, draga mea! Îl apreciez și îl voi aprecia și păstra toată viața mea!”
Înțelegeți acum de ce cadourile personalizate sunt cadouri ”wow”?! Ele sunt foarte potrivite pentru orice ocazie, fie că este vorba de Crăciun, de Revelion, de 1 sau de 8 Martie, de Paște, sau de ce nu, atunci când mergeți la o zi de naștere, puteți, de asemenea, să-i dăruiți sărbătoritei/sărbătoritului un cadou personalizat. Printre cadourile personalizate se pot găsi: o cană personalizată, un glob personalizat, un tricou personalizat, un puzzle personalizat, o sticlă de vin personalizată, și multe, multe altele… Recomand cu cea mai mare încredere aceste cadouri originale și de mare efect, – cadourile personalizate!
detaliu-cutie-de-lemn-pictatacutie-de-lemn-pictatacutiute-de-bijuteriicutie-pictata-cu-floricutie-peisaj-iarnacutie-peisaj-varacutie-mos-craciuncutie-hello-kittycutie-de-vincutie-cu-trandafiriset-cutie-de-vin-cu-paharesticla-de-lemn-pictatasticla-de-vin-pictatavaza-pictatatricou-pictat-cu-portrettricou-pictat-micul-printrochita-personalizataceas-personalizatcalendar-cu-pozacutie-cafea