Cred că în această perioadă majoritatea antreprenorilor trec prin momente grele, dar încercăm să ne adaptăm în funcție de situație. Spun acest lucru pentru că intr-un mod direct toți suntem afectați dar sunt de părere că gesturile mici aduc valoare mare în viața oamenilor. Dintre clienții mei pe parte de design și cu suflet mare se pot numi si cei de la Restaurantul La Riviera.

Spun acest lucru pentru că Restaurantul La Riviera (din Dumbrăvița in incinta Hotelului Galaxy donează 10% din valoarea fiecărei comenzi către Spitalul de Boli Infecțioase “Dr. Victor Babeș” din Timișoara, care să ajute eroii în alb să salveze viețile noastre, ale tuturor.
Pentru că sunt solidari și susțin sistemul medical românesc este motivul pentru care au decis să facă ceva. Restaurantul La Riviera   nu este un restaurant mare și nici nu se pot lăuda cu cifre de afaceri spectaculoase. Însă din puținul lor, știu că pot oferi sprijin celor din linia întâi.
Pentru că este o urgență nu doar națională, ci la nivel planetar au luat decizia că este oportun să vină în ajutorul sistemului sanitar, să aducă contribuția așa cum pot, cedând 10% procente din vânzările din aprilie ale restaurantului La Riviera. Meniul complet il puteti vedea pe www.restaurantlariviera.ro/meniu
Fiți și voi părtași la campania lor de donare! Sumele pe care le vor putea dona depind de volumul vânzărilor. Cu cât comenzile sunt mai mari, cu atât contribuția lor va fi mai substanțială.
Generozitatea lor depinde de generozitatea noastră ca și clienți.
Se ocupă cu livrare de pizza și cu meniu cu specific italian.

Livrarea se face zilnic în intervalul orar 12:00-23:00 și este gratuit in Dumbrăvița, zona Aradului, zona Torontalului și zona Lipovei. Au pizza, gustări, salate, supe creme, ciorbe, pește, paste, garnituri, desert.
Dacă măcar o dată ați fost la ei, acest lucru posibil că vă este cunoscut deja. Știți că au mâncare de calitate, confirmate de clienții care i-au vizitat sau au comandat și continuă s-o facă.
Cele 10 procente promise depind de volumul comenzilor înregistrate în luna aprilie. Vă așteaptă pe site-ul http://www.restaurantlariviera.ro/ sau la numerele de telefon 0755 109 009 / 0723 109 009 și comandați produse care știți că pot veni în sprijinul sănătății voastre. Este un pas mic pentru voi, dar un pas mare pentru obiectivul campaniei Restaurantului La Riviera!