In luna martie am mai scris un articol legat de frumusețe, despre feminitate și despre faptul că noi ca femei suntem antreprenoare, mame, prietene, gospodine, logodnice, nurori, soacre, matuși si peste toate acestea, suntem femei și ne descurcăm incredibil de bine. Chiar și atunci când nu mai putem noi, femeile ne adunăm toate puterile, și, mai putem puțin. Cu toate aceste roluri esența noastră feminină nu o pierdem și încercăm sau cel putin ar trebui să oferim un aspect și îngrijirii noastre.
Trebuie să recunoaștem faptul că trăim intr-o lume în care aspectul contează.In ultimul timp se acordă o mare atenție look-ului. Pe lângă îmbrăcăminte sau încălțăminte, manichiuri, piele coafura ocupă un loc important in viața noastră. Datorită părului aspectul se poate schimba complet.

Simbol-Idee-Execuție
Pentru salonul de coafură Coafeză Mobilă am gândit logo-ul pornind de la elementele , foarfecă și bicicletă.Clienta dorind ca brandul său să fie cunoscut și identificat prin acest aspect pentru că oferă servicii de coafură la domiciliul clientului deplasându-se cu bicicleta.Pentru a fi un simbol simplu și de impact am ales să combin bicicleta cu foarfeca pentru a putea să-l integrez în logo