Diamond Skin by MM – nimic în lume nu este întâmplător

Îmi place tare mult cum universul lucrează pentru mine și cum le aranjează pe toate în așa fel încât să întâlnesc oameni cu care lucrez și care depășesc granița de „clienți”. Până acum am urmărit conștiincioasă acest tipar, iar povestea de astăzi nu reprezintă o excepție. Și mă bucur mult când reușesc să mă înconjor de oameni atât de frumoși.
Iată cum din nou s-au sincronizat lucrurile perfect, pentru că exact FRUMUSEȚEA este subiectul principal de astăzi.
Un nou început, o nouă locație!
Pentru mine, zilele de luni sunt cele mai productive. Încep săptămâna cu bateriile încărcate și cu forțe proaspete acumulate peste weekend. În general, ziua de luni este o zi bună, dar această zi de luni este o una chiar specială! O doamnă tare dragă mie, muncitoare, ordonată, atentă la detalii și foarte ambițioasă – MM – ul din titlu: Mihaela Moldovan – inaugurează noua locație a cabinetului său destinat tratamentelor faciale.

Diamond Skin by MM este pe Gheorghe Lazar, nr 9 la 700 Office iar programările se pot face la numărul de telefon:
0729 952 884 – cu siguranță veți avea nevoie de datele acestea de contact după ce vizitați pagina de facebook și citiți toate review-urile pozitive și comentariile de apreciere.
Dacă vă întrebați care sunt tratamentele pe care le puteți face aici, vă invit să aruncați o privire mai jos:

 

Cu această ocazie, vă și povestesc cum am creat identitatea vizuală a brandului, care a fost direcția dată de client și cum am abordat toată situația din perspectiva designului pentru materialele de comunicare.
Design – de la gând la execuție
Cu toții știm că inspirația vine atunci când te aștepti mai puțin și dacă nu ești suficient de atent, ideea aceea revelatoare scapă printre alte gânduri cât ai clipi. Eu am fost o norocoasă (din nou) și chiar dacă eram într-un moment de respiro și mă bucuram de briza mării și de aerosoli atunci când am primit brieful, am reușit să îi surprind esența exact așa cum mi-am dorit. Cred că soarele care se oglindea în mare și spuma valurilor ce se spărgeau la țărm au contribuit și ele. Pe lângă faptul că mi-au dat o stare de bine, de foarte bine chiar, m-au ajutat să înțeleg mai profund strălucirea. Apoi, mi-am dorit numaidecât să reproduc ceea ce am simțit pe plajă în termeni de design grafic. Și mi-a ieșit

Astfel, determinată de perfecționismul și de organizarea Mihaelei, am dorit să redau prin intermediul elementelor vizuale exact atributele care o caracterizează pe ea și care îi desăvârșesc munca. Astfel, prin linii simple, curate și strălucitoare am conturat brandul și l-am poziționat acolo unde îi este locul: în categoria celor prețioase. Asemeni diamantului, remediile folosite pentru curățarea tenului și corectarea imperfecțiunilor acestuia sunt de durată și indestructibile, dacă judecăm după etimologia cuvântului diamant.

Am început articolul povestind despre coincidențe și despre faptul că am ajuns să lucrez cu Mihaela realizând împreună cât de mică este lumea și cum funcționează legea atracției. Se pare că femeile ambițioase, muncitoare și independente se sprijină și se ajută reciproc să crească și să devină mai bune decât ieri, cu multă trudă și eforturi susținute constant. Aceasta este una dintre lecțiile pe care le-am învățat pe tot parcursul acestui proiect frumos.
Alexandra, dacă citești acest articol, să știi că ai toate motivele să fii mândră de mama ta!

Long story short: Diamonds are forever! Precum rezultatele cu care ne-a obișnuit Mihaela Moldovan

Ps. Impreuna am reusit sa ne descurcam si in diferite situatii