Sunt chiar norocoasă!
Și nu spun asta doar din perspectiva faptului că știam de cofetărie încă de la începuturile ei (în 2015 a luat naștere și frumoasa noastră colaborare), ci și pentru că o cunosc pe Bianca. O cunosc, o îndrăgesc și o admir. Face parte din acea listă restrânsă de femei antreprenor, care investește inteligent atât timp cât și alte resurse importante pentru a se dezvolta multilateral. Pe lângă faptul că simte și respiră cofetărie-patiserie, ceea ce se vede din tot ceea ce iese din laborator, Bianca plusează și pe partea de business prin faptul că participă constant și la cursuri de dezvoltare personală, de vânzări, de marketing etc. Mă bucur enorm că de-a lungul timpului am devenit chiar colege de astfel de programe și, în masura disponibilității, le parcurgem împreună.Cred cu tărie că este important să găsești camaradul potrivit în astfel de situații, să vă impulsionați reciproc și să faceți schimb de soluții în situații mai puțin favorabile pentru afacere (cum este contextul actual, spre exemplu). Toate acestea lângă un eclair cremos de vanilie cu ciocolată și o Pavlova:)


Consider că rezonez cu Bianca pe mult mai multe planuri și dincolo de parteneriatul nostru (fuziunea dintre un graphic designer și un cake designer), ne asemănăm și prin ceea ce apreciem. O știu pe Bianca sensibilă, muncitoare, devotată, și foarte ambițioasă – o doamnă în adevăratul sens al cuvântului, ce ține lângă ea oameni simpli și faini.
Profit de postarea de pe blog și îi urez „La mulți ani gustoși, frumoși, sănătoși și creativi” într-un mod inedit, printr-un compliment online, lung și pofticios. În offline, după ce m-am asigurat că toate măsurile de precauție și igienă au fost respectate cu strictețe, i-am ambalat frumos cadoul, și l-am trimis către cofetărie (locul unde știu sigur că o găsesc 20/ 24 de ore) să îi bucure sufletul așa cum ne bucură și ea pe noi toți, cu prezenta și cu rețetele ei minunate!

Cofetăria se găsește in Dumbrăvița, mai exact la intrare in Dumbravița pe partea dreptă cum veniți din oraș pe str. Barcelona, la nr. 1.O să găsiți o cofetărie super cochetă care iți pune la dispoziție multe prăjituri să le poți gusta.O clipă trebuie să privești vitrinele și ești ca și așezat la masă, cu lingurița în mână și licăriri în ochi. Îmi plouă în gură numai când îmi amintesc. Și pentru următoarea perioadă o să rămân doar cu amintirea vie a acelei terase verzi și aerisite din curtea cofetăriei, pentru că acum BB Cakes Boutique fac doar delivery.

(Ca să vin în ajutorul pofticioșilor, las aici datele de contact – BB Cakes Boutique  – tel de comenzi: 0742 029 366. La finalul articolului o să îmi mulțumiți că aveți deja numărul format )

Ca si idee ei fac cei mai BUNI Macarons din Timișoara!

La mulți ani, Bibi!
Să ne găsească sănătoși vremurile mai bune, sa treacă virusul și să ne putem petrece după pofta inimii! Să fim sănătoase să avem din nou seri liniștite, să putem să iesim din nou in oraș, in cluburi, la evenimente Până atunci, nu ne rămâne decât să #stămAcasă și să ne antrenăm creativitatea, să ne hrănim curiozitatea și să comandăm prăjituri de la BB Cakes Boutique ca să îndulcim izolarea socială 🙂