Originalitatea si ingeniozitatea sunt cuvintele cheie care descriu invitatiile personalizate.Pozele voastre preferate sunt alaturate textului intr-un mod creativ iar invitatii tai o sa tina minte sigur invitatia ta.

Invitatia poate fi personalizata in functie de tematica si cromatica nuntii. Se pot realiza in aceeasi gama asortata nuntii voastre si alte accesorii: carduri de confirmare, place-card-uri / plicuri de bani, marturii, meniuri si numere de masa, lista de asezare a invitatilor, bannere de nunta etc.

Puteti alege intre modele cu detalii vintage, baroc realizate pe cartoane ivoire, argintiu sau auriu ori modele vesele realizate in culori tonice, meniuri cu pomisor stilizat sau flori de cires, de mar, motive florale sau tematica marina sau cu monograma mirilor

Invitatie de nunta vedere

O vedere vintage ce poate fi decorata cu o fotografie fermecatoare cu voi doi. Design-ul se face dupa preferinta voastra, iar pe spatele vederii puteti adauga toate detaliile necesare pentru ca invitatii sa nu rateze cea mai frumoasa petrecere a anului – nunta voastra. Și să nu uităm de plic… plicul este și el foarte important și trebuie să fie și el, de altfel, original.

Te asigur însă, că printre cele mai frumoase invitații de nuntă, sau chiar cele mai frumoase sunt invitatiile personalizate

invitatie nunta vedere 

Invitatie personalizata cu destinatia unde are loc evenimentul

Invitatia destinatie Timisoara este o invitatie ce iese din tiparele unei invitatii clasice si poate fi incadrata intre cele moderne. Aceasta invitatie invita persoanele dragi catre destinatia Timisoara ce le va ramane in memorie mult timp: nunta lor. Aceasta este formata din trei parti ce se pliaza pe vertical. In partea din fata am folosin un desen ce i reprezinta pe miri.Pentru ca mirii locuiesc in Londra si au venit in Timisoara sa faca nunta in partea stanga am folosit un fundal al cladirilor reprezentative din Londra iar in partea dreapta Timisoara, mai exact catedrala, locul unde au venit toti invitatii si unde si-au jurat iubirea eterna.In partea de sus este un avion ce arata destinatia (invitatii au fost din mai multe tari). In interior se tipareste textul si alte elemente preferate. Invitatia se poate accesorizata cu o panglica, pietricele sau orice alte elemente dorite. Miri au dorit ca tematica nuntii, a designului, a cartoanelor sa fie cu auriu.In functie de preferinte si tematica se schimba cartoanele, accesoriile. Invitatia nu necesita plic, decat daca se doreste in mod special.

invitatie personalizata de nunta cu destinatie meniuri de nunta personalizate

Invitatiile de nunta cu tematica fotografie

Invitatiile de nunta cu tematica fotografie au fost  pentru o nunta eleganta si cu miri de poveste Invitatiile de nunta, meniurile de nunta, au fost personalizate cu fotografia lor la fel si numerele de masa, sunt un detaliu la fel de important ca si celelalte accesorii. Invitatiile de nunta impreuna cu meniurile au fost alb negru cu un design simplu si elegant, din materiale finute dupa preferintele mirilor. Fiecare numar de masa are o fotografie diferita si fotografiile color.

This image has an empty alt attribute; its file name is invitatie-de-nunta-cu-poza-1024x724.jpg

Invitatie de nunta semn de carte

This image has an empty alt attribute; its file name is invitate-de-nunta-semne-de-carte-cu-poza-1024x603.jpg

Invitatie de nunta cu poza, amprenta, postret

invitatie cu poza 

Invitatiile de nunta cu tematica film

Invitatie de nunta realizata in ideea dei cum se inregistrau pe vremuri filmele. Am compus un text care anunță marele eveniment prin ideea de actori.Culorile predominante au fost alb, negru, bordo și culoarea untului.

Invitatii  de  nunta cu tema castelului

Mai multe modele de invitatii pentru nunta, invitatii botez puteti accesa pe site-ul www.invitatiitimisoara.ro