Pentru că este sezonul nunților și nu numai, cred că este timpul să vorbim despre invitații. Fie ele de nuntă, botez, banchet și alte evenimente frumoase, acestea sunt practic cărțile de vizită a evenimentului. Rolul invitațiilor este de a transmite tonul și atmosfera cu mult timp înainte ca oaspeții să sosească la eveniment.

Astăzi există o gamă foarte variată în ceea ce privește modelele invitaților, singura problemă cu care vă puteți confrunta este alegerea modelului. Invitațiile pot fi create special pentru dumneavoastră! Puteți alege dintr-o gamă variată de culori, texturi, materiale și vă puteți concepe singuri modelul visat și cu siguranță invitații vor fi nerabdători să participe la un eveniment de poveste!

Fiecare dintre noi avem o poveste unică de spus și de transmis, tocmai de aceea atunci când creez un model încep întotdeauna cu voi, nu cu un șablon. Pentru început stabilim bugetul pe care îl aveți la dispoziție (este important de știut că invitațiile se confecționează în funcție de bugetul fiecăruia), apoi facem legătura dintre invitație, eveniment și personalitatea voastră pentru a face cunoscut stilul și modul în care va avea loc evenimentul pentru a pune pe hârtie ceea ce vă reprezintă mai mult.

Puteți alege invitații jucăușe cu culori vii, pastelate, cu pătrățele sau buline pentru o petrecere plină de culoare, unde oaspeții se așteaptă să găsească mese pline de bomboane și figurine colorate.

invitatii de botezmicheyvarianta 1simulare invitatie

 

 

Pentru un eveniment elegant, invitațiile simple, discrete și clasice sunt cele mai potrivite.

invitatieebru_2568ebru_25125380

Persoanele care preferă originalitatea pot alege invitații cu o forma diferită, un text inspirat sau o fotografie iar oaspeții se pot aștepta la multe surprize din partea gazdelor. Bineînțeles sunt deschisă la orice propunere din partea dumneavoastră!

Aveți și alte idei? Nu ezitați să ma contactați, eu sunt aici să le pun în practică!

Vă doresc inspirație în alegerea celor mai potrivite invitații pentru evenimentul dumneavoastră!

 

Modele Invitatii de nunta

Modele Invitatii de botez