Fiecare client este special și deosebit în felul lui dar atunci când întâlnești oameni minunați și reușești să aduci un pic de contribuție la realizarea brandului și clienții sunt mulțumiți parcă te simți și mai deosebit ca și designer. Am decis să încerc să vorbesc într-un articol despre brandurile clienților. Acest articol este despre brandul unui om minunat pe care îl pot considera și prieten, este vorba despre Mircea Florea.

Mircea este un om muncitor, modest care a început de jos ca ucenic și care la ora actuală se poate numi unul din cei mai buni designeri de pantofi din lumea modei. Lucrează foarte mult cu case de modă din afară iar de-a lungul vremii a colaborat cu case de modă precum Gucci, Prada, Rosa Mosa etc.Creațiile lui sunt diferite pentru că oferă clienților o experiență unică confecționând pantofi potriviți piciorului dar mai ales personalității.

Nu se poate spune că face pantofii la comandă, ci oferă prima dată consultanță viitorului client, iar mai apoi aduce la viața perechea perfectă. Mircea Florea prima dată cunoaște omul și apoi se apucă să-i ofere acel strop de extravaganță la care toti râvnim. Pasiunea sa s-a transformat în artă și purtând perechea de pantofi perfectă pentru ei, pot cuceri lumea.

Baza acestui logo a fost pornind de la inițialele numelui M si F.Logo-ul final sunt inițialele lui și este un pantof, mai exact un pantof de femeie.

This image has an empty alt attribute; its file name is cum-a-luat-nastere-logo-ul-mircea-florea-1024x487.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is schite-mircea-florea-logo-1024x449.jpg

Nu a fost simplu să putem ajunge la un concept dar dupa multe schițe, idei am reusit sa realizăm ceva.

Pentru că femeilor le plac pantofii în general dar nu întotdeauna găsesc ceva pe gustul lor si nu întotdeauna găsesc pantofii pe care ele le pot numi cu adevărat „pantofii de vis”Mircea a reusit să îndeplinească acest vis motiv pentru care cataloagele cu modelele lui au ajuns sa fie prezente si apreciate la Paris.

Ps în scurt timp o să facem și lansarea site-ului.