Cu toate dezamagirile din ultima vreme am realizat un lucru, schimbarea vine de la noi și nu neapărat de la altii sau de la societate, Este important să nu purtăm ură pe persoanele care ne-au dezamagit, să nu așteptăm de la alții să primim totul și în primul rând  să investești în tine,

Cunosc mulți oameni care trăiesc la voia întâmplării, fâcând tot felul de lucuri pentru că așa au învățat, pentru că așa trebuie și mai ales pentru că nu știu ce altceva să facă cu viața lor. De mici suntem învățați că trebuie să mergem la școală, trebuie să învățăm pentru ca mai apoi să putem obține un job bun care să ne asigure traiul de zi cu zi.  Îmi dau seama că foarte puțini dintre noi înțeleg că  viața este mai mult decât atât. Scopul vieții noastre este de fapt acela de a trăi cu un scop, de a face ceea ce ne împlinește pe NOI și de a contribui la a crea, de ce nu, o lume mai bună.

Niciodată nu mi-a plăcut să depind de nimeni. Mereu am căutat să răzbesc singură, să cred în ce îmi spune instinctul să fac. În ciuda a ce-mi spunea lumea, eu nu am asteptat bani, ajutor sau un job de la cineva, am reușit să îmi ascult inima și să pășesc pe drumul pe care îl consider cel mai apropriat mie. Faptul că fac ceea ce îmi place, faptul că sunt designer și reușesc prin talentul meu să ajut și să încânt atât de multă lume, mă împlinește! Iubesc ceea ce fac și cred că sunt o norocoasă că fac ceea ce îmi place.

Nu spun că a fost sau că este ușor, nicidecum! Însă satisfacția pe care o am este nemărginită! Tocmai de aceea aleg de fiecare dată să îmi petrec timpul învățând, ascultând, experimentând ba la câte un curs, ba la câte un training. Fiecare experiență, bună sau rea, ne aduce mai aproape de visul nostru și este foarte important să știm să culegem roadele acestora.

Da, risc, zâmbesc, visez la mai mult și mereu îmi continui drumul orice ar fi! Cu siguranță the best is yet to come!